De grote verhuizing van jouw bedrijf. Je bent lekker gaan groeien en dat heeft als gevolg dat ook je pand groter moet. Het aantal werknemers is samen met de winst verdubbeld en dat maakt het erg krap op het kantoor. Dit is wel een goed teken en geeft jou meerdere voordelen. Je kan nu een gebouw opzoeken waar jij beter je klanten kan benaderen, op de ramen kan adverteren en je hebt meer ruimte voor meer werknemers die in de toekomst mogelijk gaan aansluiten.
En het is hartstikke begrijpelijk dat een verhuizing niet echt helpt met jouw zaken of afspraken. En het kan niet zo zijn dat deze stap jou gaat hinderen. Zorg er daarom voor dat je zo snel mogelijk klaar bent met de verhuizing zodat jij je weer kan richten op het nodige werk. Daarnaast is het veel belangrijker dat je er niet helemaal gestrest door gaat raken.

Dit kan je voorkomen door het volgen van de onderstaande tips en stappen. En het inhuren van een verhuisbedrijf uit Amsterdam kan het nog makkelijker maken om de hoofdstad in te treden waar jij weer kan beginnen met je ondernemerschap.

Ontruiming en inpakken

Een bedrijfsverhuizing is een stuk groter dan een standaard verhuizing. Je hebt meer grote bureaus en een hoop elektronica. En het is daarom belangrijk dat je er voorzichtig mee om gaat. Het beste wat je kan doen met de bureaus, is ze demonteren. Kijk of je ze uit elkaar kan halen, en daarna verplaatsen. Zo maak je het veel makkelijker om te tillen aangezien er een hoop gewicht vanaf gaat.

Mocht je het nou niet uit elkaar kunnen halen. Regel dan een verhuisbedrijf uit Amsterdam die hier heel handig mee om kan gaan. Met alleen een steekkar kom je al heel ver. En anders heb je altijd de extra handen die zeer ervaren zijn.

Verder is het inpakken van al jouw eigendommen die jij hebt een taak die veel tijd in beslag neemt. Ontstaat hier discussie over? Informeer dan bij debesteadvocaat.nl voor een snelle oplossing. En om de kantjes er af te lopen is absoluut geen optie. Als je die niet georganiseerd doet, kan het een hoop chaos creƫren bij het uitpakken. Het is verstandig om het per categorie in te delen. Dus in een verhuisdoos zitten alle kleine elektronica, in de andere administratieve onderdelen en zo verder. Als je dit hebt ingepakt, markeer dan op de doos wat er inzit. Met een kleurtje kan je aangeven wat voor spullen erin zitten. Maar het beste is er op kort op schrijven met een zwarte marker. Maak dan voor het gemak nog even een afvink lijstje zodat je tijdens het uitruimen van de verhuiswagen kan controleren of alles mee is.

Vervoeren en uitruimen

Zoals boven al gezegd is het inpakken belangrijk en moet zorgvuldig gedaan worden. En om dan alles in de verhuiswagen te krijgen is nog een ander onderdeel. Stapel het efficient op dat de verhuiswagen niet heen en weer hoeft. En bij het uitruimen, moet je alle dozen al op de juiste plek zetten en helemaal de meubels, bureaus en stoelen. Zo scheelt het veel werk om dat nog een keer allemaal te moeten verplaatsen.

Hulp nodig bij de verhuizing? Neem contact op met een verhuisbedrijf die jou wilt helpen.