conference callEen conference call is een vergadering op afstand. Op deze manier kun je vergaderen maar hoef je niet samen in één ruimte te zijn. Dit is ideaal wanneer jij of één van je zakenpartners of collega’s ver weg woont. Op deze manier kun je heel makkelijk vergaderen, zelfs vanuit je eigen huiskamer!

Conference call plannen

Als je een conference call wil plannen, heb je een bepaalde pincode nodig. Deze pincode hebben de deelnemers aan jouw conference call ook nodig. De pincode kun je eenvoudig aanvragen via conference call websites. Wanneer je een pincode hebt aangevraagd, is het belangrijk dat je de pincode dus deelt met iedereen die deelneemt. Verder kun je in deze uitnodiging de datum, tijd en het inbelnummer noemen. Een inbelnummer is het nummer wat alle deelnemers moeten bellen om op die manier deel te nemen aan een conference call.

Inbelnummers

In principe is het inbelnummer per conference call website verschillend. Verder is het nummer voor calls binnen Nederland hetzelfde. Indien je dus alleen conference calls doet in Nederland kun je gewoon elke keer hetzelfde inbelnummer communiceren. Indien er internationale deelnemers meedoen aan jouw call is het belangrijk het juiste nummer voor het juiste land te communiceren. Kijk daarbij goed op de website van duurzamebedrijventerreinen.nl voor de desbetreffende conference call organisatie.